Publisert Legg igjen en kommentar

Nettbutikken er nå åpen

Testtiden er over, og vi har nå åpnet for at kunder skal kunne bestille varer. Foreløpig vil det lønne seg å hente produktene selv, eller avtale levering i Vestfold. Men, så snart vi har fått iorden fraktmodulen fra Klarna, vi det bli fullt mulig å bestille varene (vi jobber på spreng).

Produktutvalget har blitt litt begrenset pga test og kapasitet, men nå er vi igang med å fylle på med varelager, og nye interessante produkter. Nå ikke bare rettet mot camping, bobiler o.l. men også mer mot husholdninger og privatpersoner som ikke er ute på veien.

Med andre ord, her kommer litt for alle og enhver. Følg med. Etterhvert kommer et nyhetsbrev et par ganger i året i første omgang. Meld dere gjerne på så snart det er oppe og går.

Så, denne nettbutikken er jo helt ny i 2022, og vi luker vekk feil og mangler hele tiden. Send oss gjerne en tilbakemelding om dere ser noe feil, så kan det være vi belønner dere med en ekstra rabatt. Akkurat nå er varer ekstra nedsatt i pris. Litt omløp må vi ha, så bestill og ha en fortsatt fantastisk fin dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *