Publisert Legg igjen en kommentar

NÅ åpner straks nettbutikken

Siden vi er litt underbemannet i den siste perioden, rakk vi ikke åpne butikken til PÅSKE, slik vi hadde planlagt.

Men, nå har vi fått lagt inn flere og flere produkter, og gjort bestillinger slik at lageret vårt straks er oppe.

Selvsagt vil vi oppleve tomme hyller på noen produkter, og kanskje litt mange av andre, men vi skal hele tiden bruke tid på å tilpasse oss dere som kunder. Vi skal jobbe med lager og utsendinger nesten døgnet rundt. Vi skal være sikre på at dere får varene så raskt som mulig. Covid og Krig er ikke noe vi kan gjøre noe med. Det er slikt som påvirker oss alle.

Gjøres det feil av oss, vil vi tilstrebe oss å rette opp dette så alle parter blir fornøyde. Det ene som ikke er helt på plass når dette er skrevet er frakt. Der har vi inntil videre bare lagt inn en fast pris på frakt uansett, og kommer nok til å bomme litt der en periode. Men, viktigere at dere som kunder får varene innen rimelig tid. Noen problemer eller positive tilbakemelding, ring oss, send oss en epost eller ta kontakt. Vi skal gjøre alt vi kan for at dere skal føle dere sett og respektert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *